Nyt Rækkehus, Vores Specialitet

Vi har været involveret i opførelsen af over 1.000 rækkehuse. Det har givet os et væld af erfaring og viden, som vi kan trække på.

Vi har et team af højt kvalificerede og erfarne fagfolk, som er dedikeret til at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Engagement i kvalitet. Vi er forpligtet til at bygge rækkehuse, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og håndværk.

Vi er kendt for at bygge byhuse, der er stilfulde, moderne og komfortable.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores rækkehuse, hvilket gør dem overkommelige for alle.

Værdier der leder os

01

Tænk stort

Vi tænker stort, fordi vi ønsker du får mest muligt ud af dit nye rækkehus. Vi ønsker at skabe et rum, der er behageligt og indbydende for hele familien og vennerne.

02

Følg den beviste metode

Der er ingen grund til at genopfinde hjulet, når du kan følge en vej, som allerede er blevet banet af andre. Desuden sikrer det at følge den gennemprøvede metode, at du bruger bedste praksis.

03

Partnere, ikke klienter

Vi kalder vores kunder for partnere, fordi vi ser dem som en vigtig del af vores forretning. Vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at drømmen bliver opfyldt.

04

Altid lær

Læring hjælper os med at vokse som virksomhed og udvide horisonten. Det er en uendelig proces, der kan berige livet på mange måder. Så holder vi aldrig op med at lære!

Vores hold af eksperter

Peter Thomsen

CEO, Bygningsleder

Sabrina Åbæk

Arkitekt

Karoline Hansen

Markedsføring

Thomas Hansen

Murermester

Indhent tilbud helt uforpligtende

Hvis du er på udkig efter et team af eksperter til at bygge dit næste rækkehus, så behøver du ikke kigge længere end til Nytrækkehus. Vi har erfaringen, teamet, engagementet i kvalitet og ry for at få arbejdet gjort rigtigt. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Vores partnere

Lad os tage en snak

Har du nogle spørgsmål eller generelle henvendelser, besvarer vi gerne hvad end du kunne have af spørgsmål.

Kontakt os idag og vi finder en løsning, på lige hvad det er du står og mangler, om det er opføring af nyt rækkehus eller renovering af dit gamle rækkehus, så er vi her for dig.

© 2024 All Rights Reserved.