Indhent Tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vidste du at vi har års erfaring i branchen og vi brænder for at yde den bedste service for dig!

Bliv kontaktet af en ekspert

Find alt den information du behøver, lige her!

Lidt om os

Vi har været involveret i opførelsen af over 1.000 rækkehuse. Det har givet os et væld af erfaring og viden, som vi kan trække på.

Vi har et team af højt kvalificerede og erfarne fagfolk, som er dedikeret til at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Engagement i kvalitet. Vi er forpligtet til at bygge rækkehuse, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og håndværk.

Vi er kendt for at bygge byhuse, der er stilfulde, moderne og komfortable.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores rækkehuse, hvilket gør dem overkommelige for alle.

Læs mere om os

Eksperter i alt indenfor rækkehuse

Nytrækkehus.dk er en familiedrevet virksomhed med mange års erfaring inden for rækkehusbranchen. Vi sætter en ære i at levere boliger af højeste kvalitet og fremragende kundeservice. Vores hold af eksperter arbejder hårdt for at levere boliger, der lever op til vores strenge standarder for kvalitet og håndværk.

Nytrækkehus.dk forpligter sig til at give sine kunder den bedst mulige oplevelse fra start til slut. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder design, konstruktion og projektstyring. Vi har også et stærkt fokus på bæredygtighed og grønne byggemetoder.

Det er derfor vi hos Nytrækkehus.dk er førende i branchen i Danmark, og vores boliger er elsket af familier landet over.

Hvis du er på udkig efter et team af eksperter til at bygge dit næste rækkehus, så behøver du ikke kigge længere end til Nytrækkehus. Vi har erfaringen, teamet, engagementet i kvalitet og ry for at få arbejdet gjort rigtigt. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Vi har massere af artikler og information til rådighed, du kan evt. tjekke vores blog for at holde dig opdateret på rækkehus branchen.

Opføring af nyt rækkehus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque vel risus viverra risus vulputate volutpat. Ut ullamcorper lacus eu ante luctus, non blandit est ultrices.

Læs mere »

Rækkehuse i Danmark

Den største fordel ved et rækkehus i Danmark er prisen. Rækkehuse i Danmark er meget billigere end enfamiliehuse, og de tilbyder mange af de samme

Læs mere »